Australien – East Coast – Det fleksible eventyr – “The basics”

2.390 kr.

 • Australiens østkyst er himlen for alle backpackere!
 • Hvor lang tid vil du rejse? Det er helt op til dig!
 • Fleksibilitet og Frihed!
 • 45 dages fleksibel transport – Inkluderet!

Australien – East Coast – Det fleksible eventyr – “The basics”

2.390 kr.

 • Australiens østkyst er himlen for alle backpackere!
 • Hvor lang tid vil du rejse? Det er helt op til dig!
 • Fleksibilitet og Frihed!
 • 45 dages fleksibel transport – Inkluderet!
Få hjælp til din rejse

Det bedste udgangspunkt du kunne tænke dig til denne magiske kyst

Australiens østkyst er et absolut must for alle backpackere. Her finder du noget af verdens bedste surfing på steder som Spot X, The Gold Coast og Surfers Paradise! The Great Barrier Reef byder på noget af verdens bedste dykning, som du sent vil glemme! Stribevis af kridhvide smukke strande beklædt af hyggelige barer og fede fester om aftenen, ekstremt flot natur, god mad og masser af sol – for ikke at nævne de lokales laid-back surfer stil der i den grad smitter!

Dette er et godt udgangspunkt du kan have på østkysten. Vi har inkluderet 45 dages fleksibel transport. Hvis du også kunne tænke dig at have noge aktiviteter og overnatninger inkluderet hjemmefra er de andre eventyr mere for dig!

Rejseinformation - Det praktiske
“Australien – East Coast – Det fleksible eventyr – “the basics”” er et eventyr alle bør opleve. Du vil møde masser af nye venner, feste natten lang, måske opleve verden under overfladen når du dykker og over overfladen når du surfer? Det er helt op til dig, men en ting er sikkert – du vil elske The East Coast!

Praktisk:

– På østkysten gælder dit buspas i 45 dage, hvilket betyder at du kan vælge at blive de forskellige steder så længe du vil, når bare du holder dig indenfor dette tidsrum. Dog er det også muligt at vælge et 60 eller 90 dages buspas istedet!

Det praktiske - hvad er inkluderet?

Transport

 • Buspas til østkysten der er gældende 45 dage fra første rejsedag (kan udvides til 60 eller 90 dage).
Hvad er ikke inkluderet?

Overnatninger 

Der er rig mulighed for at have styr på overnatninger hjemmefra! Se nogle af vores andre eventyr for at få et indtryk af muligheder! Send os evt. en besked hvis der er noget du er i tvivl om!

Flybilletter & evt. transfer

Flybilletter er ikke inkluderet i denne pakke, da vi har erfaret at de fleste kombinerer denne destination med andre. Kontakt os med jeres tanker, om det så kun skal være en enkelt destination eller kombineret med andre destinationer, står vi i alle tilfælde klar til at hjælpe.

Rejseforsikring

Rejseforsikring er et absolut must når man drager ud på eventyr, også selvom det er et “Iskolde Mojitos på stranden”-eventyr. Man ved aldrig hvornår uheldet er ude.

Hos Trinusrejser har vi gode erfaringer med Gouda Rejseforsikring, hvor man nemt og hurtigt kan beregne prisen på en evt. rejseforsikring her.

Lommepenge

Vaccinationer

Evt. Visum

Praktisk information
 • Turen kan også tages i den modsatte retning!
 • Turen starter i Sydney og slutter i Cairns
Nice to have (Ekstra muligheder)

15 eller 28 nætter inkluderet!

Du kan vælge at have et overnatningsklippekort inkluderet med 15 eller 28 nætter. Opgrader eksempelvis til 15 nætters klippekort for kun 1949,- eller 28 nætters klippekort for kun 3760,-

Egen bil istedet for buspas?! 

Vil du helt selv være herre over dit eventyr? Så skal du da have din egen bil! Skriv til os og hør om mulighederne!

60 dages buspas istedet for 45 dage

Vil du gerne have lidt mere frihed på østkysten? Så har du mulighed for et 60 dages buspas istedet for 45 dage. Opgrader for bare 499,-!

Dykkerpakke?

Tag et PADI Open Water Course og få dit certifikat til at kunne opleve den magiske verden under havoverfladen! Har du måske allerede Open Water certifikat? Eller vil du måske bare snorkle? Du kan kombinere alle vores dykkerpakker i Australien med denne tur – prisen vil variere derefter.

Ankomstpakke når man ankommer til Sydney

Da der er 8 timers tidsforskel vil du, medmindre du kan noget vi ikke kan, have en smule jetlag når du ankommer. Derfor kan det være meget rart med et par dage mere i Sydney.

Bo i et naturreservat mellem dyrene på Magnetic Island

Der er mulighed for at bo 2 nætter i et naturreservat på den skønne Magnetic Island for ca. 570 kr.

Utallige aktiviteter

Tag et kig på vores andre eventyr til denne berømte kyst og lad dig inspirere. Hvis der ikke er en pakke der passer helt perfekt til dine ønsker – så send os en besked og lad os høre om din drømmerejse.

MULIGHEDERNE ER UENDELIGE 

Denne pakke kan sammensættes med nogle af vores andre pakker/ destinationer! Kan du nøjes med Australien eller vil du også et smut til Asien, Fiji eller New Zealand? Send os en besked enten på mail eller i live-chatten og fortæl os om dine drømme – eller prøv vores sjove “Pak din rejse”! Vi glæder os til at høre fra dig!

Kort
Længde / Antal dyk

1 dag/ 1 introdyk – Day trip, 1 dag/ 2 introdyk – Day trip, 1 dag/ 3 introdyk – Day trip, 2 dage/ 5 introdyk – ink. 1 nat Liveaboard