New Zealand – The North Island – Det fleksible eventyr

3.190 DKK4.890 DKK

 • Det fleksible eventyr til New Zealands Nord-ø!
 • Det fleksible eventyr er det perfekte udgangspunkt for dit drømme-eventyr!
 • Fleksibilitet og frihed!
 • Komfortabel transport – Inkluderet!
 • Oplev dette magiske land med nye venner fra hele verden!

New Zealand – The North Island – Det fleksible eventyr

3.190 DKK4.890 DKK

 • Det fleksible eventyr til New Zealands Nord-ø!
 • Det fleksible eventyr er det perfekte udgangspunkt for dit drømme-eventyr!
 • Fleksibilitet og frihed!
 • Komfortabel transport – Inkluderet!
 • Oplev dette magiske land med nye venner fra hele verden!
Få et tilbud
Ryd

Hvor lang tid vil du bruge på New Zealands Nord-ø?

Det er her helt op til dig selv hvor lang tid du vil bruge i dette magiske land. Dit buspas gælder nemlig et helt år fra din første rejsedag, og du kan rejse på alle strækninger i dit buspas så meget du har lyst i det år.

De episke eventyr til det magiske New Zealand garanterer at feje fødderne væk under dig. Naturen i dette fantastiske land kan ikke sammenlignes med noget andet sted, og er berømt verden over for at være noget helt specielt.

Disse buspas her gælder for Nord-øen. Du er her sikker på ikke at gå glip af noget, og har alle de muligheder du kunne ønske dig! De forskellige buspas varierer i længde, se detaljer under “Buspas”-menuen.

Bus-netværket er blevet perfektioneret gennem mange år, og går forbi alle must-see´s i dette skønne land – så du kan vide dig sikker på ikke at gå glip af noget og at du kommer hjem med de bedste minder!

Dette er et fleksibelt eventyr, hvilket betyder at vi har inkluderet alt transport på bus-netværket (ikke færger), en erfaren og sjov driver/guide der vil tage dit eventyr til nye højder og hjælpe med praktiske ting såsom overnatninger og aktiviteter. Du har alle steder du ankommer til en seng reserveret på et hostel, så du er sikker på at have et sted at sove. Du kan enten vælge at følge busruten hele vejen rundt i landet, og derved få set det hele på et givent antal dage (Se nærmere under Buspas-menuen for hvert buspas), eller tage det helt i dit eget tempo – eller en blanding? Du bestemmer – det er hele idéen bag de fleksible eventyr!

Vi har altså her klaret det kedelige, og overladt alt det sjove til dig – lige som det burde være! Oplev New Zealand i dit eget tempo, og udforsk det på dine egene præmisser. New Zealand er noget helt specielt og vi glæder os som små børn til at dele dette fantastiske land med dig.

Buspas

Vælg lige præcis det eventyr der passer ind i din drømmerejse!

Vores eventyr varierer i længde og indhold. For en grafisk repræsentation af de forskellige muligheder, se under “Kort”-menuen.

Det gælder selvfølgelig for alle vores fleksible eventyr at din transport er inkluderet et helt år fra den første dag.

Det fleksible eventyr inkl. Beach Hopper

Det største fleksible eventyr til New Zealands Nord-ø. Det tager dig rundt til alle hotspots, og du har her også den ekstra “Beach Hopper”-rute inkluderet! Vælger du her at følge busruten hele vejen rundt med de foreslåede stop, kan du gennemføre den på ca. 15-18 dage. Dog anbefaler vi at tage sig tid og bruge omkring 21 dage på det. På kortet kan du se det ekstra “Beach Hopper” angivet som blåt. *Beach Hopper er ikke tilgængelig om vinteren.

Det fleksible eventyr

Der er her tale om samme rute som det ovenstående, men uden Beach Hopper. Vælger du her at følge busruten rundt med de foreslåede stop, kan du gennemføre den på ca. 13-15 dage. Dog anbefaler vi at tage sig tid og bruge omkring 18 dage på det.

Det fleksible eventyr – short

Igen er der her tale om samme rute som ovenstående, dog er den Nordligste del af ruten ekskluderet (Nord for Auckland). Så hvis du tænker at du alligevel ikke vil ned omkring det sydligste er dette ruten for dig. Vælger du her at følge busruten rundt med de foreslåede stop, kan du gennemføre den på ca. 8 dage. Dog anbefaler vi at tage sig tid og bruge omkring 10 dage på det.

Rejseinformation - Det praktiske
“New Zealand – The North Island – Det fleksible eventyr” er et fleksibelt eventyr til den fantastiske Nord-ø, der giver dig friheden og fleksibiliteten til at tage alt i dit eget tempo. Adrenalin, god mad, smil, latter og ikke mindst noget af verdens flotteste natur – New Zealand har det hele!

Praktisk:

 • Dette er et fleksibelt eventyr, hvilket betyder at der ikke er nogen fast plan for dit eventyr. Det kedelige er klaret for dig, herunder transport og reserverede overnatninger, og det sjove har vi selvfølgelig overladt til dig!
 • Der er ikke inkluderet nogle overnatninger i de fleksible eventyr, da vi gerne vil have at du har muligheden for at forme det præcis som du har lyst, men vi har reserveret en seng til dig alle de nye steder du ankommer, for at sikre dig den bedste tur.
 • New Zealand består primært af 2 øer; Nord-øen og Syd-øen. Vores eventyr til New Zealand beskæftiger sig derfor primært med enten ture til Nord-øen, Syd-øen eller begge!
 • Er du i tvivl om et eventyrs indhold – så skriv til os for den detaljerede tur-beskrivelse.
Rejseinformation - The North Island

Højdepunkter på Nord-øen!

Dit fleksible eventyr tager dig til de bedste hotspot´s, og du har uendelige muligheder for de fedeste oplevelser, hvor mange af dem er gratis! Du kan på Nord-øen eksempelvis opleve:

 • Tree hugging i Parry Kauri Forest! Oplev nogle af de mægtigste træer på kolden – Kauri trees! (De er en google-søgning værd).
 • Bay of Islands! Et vaskeægte eventyr ud mellem de 144 ekstremt fotogene øer – og hold øje med delfinerne!
 • Sand boarding! Du bliver overrasket over hvor sjovt noget så simpelt som sand-boarding kan være – specielt når du kan konkurrere mod de andre fra bussen!
 • Besøg Waipoua Forest og det ekstreme Tane Mahuta! Tane Mahuta – New Zealands største Kauri træ, der måler intet mindre end 15 meter i omkreds, er et syn du sent vil glemme!
 • Tag en dukkert i Kai Iwi Lakes! 
 • Tag en tur til den verdensberømte Cathedral Cove! Du har helt sikkert set billede af denne på et tidspunkt, også selvom du ikke kan huske det! Det er et must-see i New Zealand, så selvfølgelig skal du opleve det!
 • “Kaimoana” cooking-class i Hahei! Et lands kulinariske oplevelser er en stor del af at rejse. Oplev de traditionelle madlavningsteknikker.
 • Besøg Hot Water Beach! Grav her dit helt eget hot-tub direkte i sandet! New Zealand er et hotspot for termisk aktivitet – det kan man vel lige så godt udnytte?
 • Se boblende termiske mudderpøle i Rotorua! Selvom hele byen nogle gange lugter af rådne æg som resultat af alt den termiske aktivitet (Det kræver lidt “getting used to”), så er dette sted et absolut hotspot i New Zealand. Oplev den termiske aktivitet helt tæt på – men husk en trøje eller andet, som du kan dække næse og mund med!
 • Experience Maori culture at Tamaki Maori Village! Tag del i denne kulturelle oplevelse, og lad dig indlemme i den traditionelle Maori-kultur! Dette er en fantastisk måde at få den New Zealandske kultur og historie helt ind under huden.
 • Mulighed for at besøge “Hobitton”! Du læste rigtigt! Det oprindelige set fra ringenes herre filmene (Og hobitten filmende ligeså), er et fast set der er bygget ind i landskabet – hvis du er en ringenes herre fan er dette et absolut must!
 • 4WD eco-wilderness farm tour! Besøg den afsides Blue Duck Station – en såkaldt “High country farm”. Hop på et lille safari rundt på gårdens enorme areal og lær om New Zealands natur og historie!
 • Tongariro Alpine Crossing! Dette sted rummer nogle af vores bedste minder. Nationalparken der er et “UNESCO World Heritage Site” og er bedømt som et af verdens bedste “One-day hikes” er noget af det smukkeste natur du kan komme i nærheden af. Trek gennem den dramatiske natur mellem vulkaner, bjerge, turkis-blå søer på denne helt igennem spektakulære vandretur. (Der er selvfølgelig mulighed for en mildere rute rundt om bjergpasset istedet for over). Oplev også her den vulkan der er Mt. Doom i ringenes herre!
 • Wellington! New Zealands hovedstad er selvfølgelig et stop på turen! Besøg her de små hyggelige caféer, nationalmusset “Te Papa” eller gå en tur i den bakkede hovedstad.
 • Beach Hopper! Denne ekstra tilføjelse tager dig bl.a. til:
 • Waitomo! hvor du kan opleve de fantastiske Waitomo Glowworm-caves! Oplev en stjernehimmel af lysende larver i de mørke grotter!
 • Surfing i Raglan! Tag en surfing-time eller to her i New Zealands surfer-by!
 • Mount Maunganui! Èt af mange smukke bjerge i New Zealand, der bare venter på at blive bestiget!
 • Bridal Veil Falls! Et 55 meter højt, overdådigt vandfald.
Det praktiske - hvad er inkluderet?

En lokal driver/tour-leader! 

Du vil på hele ruten have tilknyttet en tour-leader der vil komme med sjov kommentering undervejs og fortælle om New Zealands kultur og historie. Din tour-leader vil med garanti løfte din rejse til et højere niveau, med sin store viden, sin hjælp til booking af aktiviteter og aktiviteter og sjove kommentering undervejs!

Transport

 • Du har et buspas inkluderet på New Zealands nok største bus-netværk for rejsende! Buspasset er gældende et helt år fra første rejsedag! (Gælder på den bokkede rute). 

Aktiviteter

Der er en masse aktiviteter du kan opleve i New Zealand helt gratis! Har du spørgsmål til aktiviteterne er du mere end velkommen til at sende os en besked!

Hvad er ikke inkluderet?

Overnatninger

Da dette er et fleksibelt eventyr er der ikke inkluderet nogen overnatninger hjemmefra. Vi har dog reserveret en overnatning til dig hvert sted bussen stopper!

Flybilletter & evt. transfer

Flybilletter er ikke inkluderet i denne pakke, da vi har erfaret at de fleste kombinerer denne destination med andre. Kontakt os med jeres tanker, om det så kun skal være en enkelt destination eller kombineret med andre destinationer, står vi i alle tilfælde klar til at hjælpe.

Rejseforsikring

Rejseforsikring er et absolut must når man drager ud på eventyr, også selvom det er et “Iskolde Mojitos på stranden”-eventyr. Man ved aldrig hvornår uheldet er ude.

Hos Trinusrejser har vi gode erfaringer med Gouda Rejseforsikring, hvor man nemt og hurtigt kan beregne prisen på en evt. rejseforsikring her.

Lommepenge

Vaccinationer

Evt. Visum

Praktisk information
 • Bus-netværket her går rundt på hele New Zealands Nord-ø i et “loop” så du kan stige på og stige af alle steder.
 • *Rejseplanen kan blive ændret grundet kulturelle eller vejrmæssige forhold.
 • Vælger du et eventyr med Beach Hopper, skal denne del af eventyret gennemføres mellem Oktober og April!
 • Prisen tager udgangspunkt i at man bor på dorms.
 • Aktiviteter i New Zealand kræver generelt en normal fysisk form.
 • Har du nogle fysiske/ medicinske/ kostmæssige forhold, skal dette oplyses på tidspunktet for booking.
Nice to have (Ekstra muligheder)

En fast rejseplan med en fast gruppe

Kunne du tænke dig at opleve dette spektakulære land med nye venner fra hele verden, og have styr på alt hjemmefra, herunder transport, overnatninger, aktiviteter og mange måltider? Så tag et kig på et af de mange gruppe-eventyr!

Aktiviteter undervejs

Der er som udgangspunkt ikke inkluderet nogle aktiviteter i dette eventyr, dog er mange oplevelser gratis. Du har undervejs selvfølgelig muligheden for at forme dit eventyr og tilføje præcis det du har lyst til!

MULIGHEDERNE ER UENDELIGE 

Denne pakke kan sammensættes med nogle af vores andre pakker/ destinationer! Kan du nøjes med New Zealand eller vil du også et smut til Asien, Fiji eller Australien? Send os en besked enten på mail eller i live-chatten og fortæl os om dine drømme – eller prøv vores sjove “Pak din rejse”! Vi glæder os til at høre fra dig!

Kort

Kort for de forskellige buspas. Det blå angiver “Beach Hopper” delen og ruten nord for Auckland er ikke inkluderet i “Det fleksible eventyr – short”. 

Buspas

Det fleksible eventyr inkl. Beach Hopper, Det fleksible eventyr, Det fleksible eventyr – Short