New Zealand – The South Island – Det fleksible eventyr

3.890 DKK4.490 DKK

 • Det fleksible eventyr til New Zealands Syd-ø!
 • Det fleksible eventyr er det perfekte udgangspunkt for dit drømme-eventyr!
 • Fleksibilitet og frihed!
 • Komfortabel transport – Inkluderet!
 • Oplev dette magiske land med nye venner fra hele verden!

New Zealand – The South Island – Det fleksible eventyr

3.890 DKK4.490 DKK

 • Det fleksible eventyr til New Zealands Syd-ø!
 • Det fleksible eventyr er det perfekte udgangspunkt for dit drømme-eventyr!
 • Fleksibilitet og frihed!
 • Komfortabel transport – Inkluderet!
 • Oplev dette magiske land med nye venner fra hele verden!
Ryd

Hvor lang tid vil du bruge på New Zealands Syd-ø?

Det er her helt op til dig selv hvor lang tid du vil bruge i dette magiske land. Dit buspas gælder nemlig et helt år fra din første rejsedag, og du kan rejse på alle strækninger i dit buspas så meget du har lyst i det år.

De episke eventyr til det magiske New Zealand garanterer at feje fødderne væk under dig. Naturen i dette fantastiske land kan ikke sammenlignes med noget andet sted, og er berømt verden over for at være noget helt specielt.

Disse buspas gælder her for Syd-øen. Du er her sikker på ikke at gå glip af noget, og har alle de muligheder du kunne ønske dig! De forskellige buspas varierer i længde, se detaljer under “Buspas”-menuen.

Bus-netværket er blevet perfektioneret gennem mange år, og går forbi alle must-see´s i dette skønne land – så du kan vide dig sikker på ikke at gå glip af noget og at du kommer hjem med de bedste minder!

Dette er et fleksibelt eventyr, hvilket betyder at vi har inkluderet alt transport på bus-netværket (ikke færger), en erfaren og sjov driver/guide der vil tage dit eventyr til nye højder og hjælpe med praktiske ting såsom overnatninger og aktiviteter. Du har alle steder du ankommer til en seng reserveret på et hostel, så du er sikker på at have et sted at sove. Du kan enten vælge at følge busruten hele vejen rundt i landet, og derved få set det hele på et givent antal dage (Se nærmere under Buspas-menuen for hvert buspas), eller tage det helt i dit eget tempo – eller en blanding? Du bestemmer – det er hele idéen bag de fleksible eventyr!

Vi har altså her klaret det kedelige, og overladt alt det sjove til dig – lige som det burde være! Oplev New Zealand i dit eget tempo, og udforsk det på dine egene præmisser. New Zealand er noget helt specielt og vi glæder os som små børn til at dele dette fantastiske land med dig.

Buspas

Vælg lige præcis det eventyr der passer ind i din drømmerejse!

Vores eventyr varierer i længde og indhold. For en grafisk repræsentation af de forskellige muligheder, se under “Kort”-menuen.

Det gælder selvfølgelig for alle vores fleksible eventyr at din transport er inkluderet et helt år fra den første dag.

Det fleksible eventyr

Dette er vores største fleksible eventyr til New Zealands Syd-ø. Vælger du her at følge busruten hele vejen rundt med de foreslåede stop, kan du gennemføre den på ca. 15-17 dage. Dog anbefaler vi at tage sig tid og bruge omkring 21 dage på det. 

Det fleksible eventyr – short

Her er der her tale om samme rute som ovenstående, dog er den sydligste del af ruten ekskluderet. Så hvis du tænker at du alligevel ikke vil ned omkring det sydligste er dette ruten for dig. Vælger du her at følge busruten rundt med de foreslåede stop, kan du gennemføre den på ca. 12-14 dage. 

Rejseinformation - Det praktiske
“New Zealand – The South Island – Det fleksible eventyr” er et fleksibelt eventyr til den eventyrlige Syd-ø, der giver dig friheden og fleksibiliteten til at tage alt i dit eget tempo. Adrenalin, god mad, smil, latter og ikke mindst noget af verdens flotteste natur – New Zealand har det hele!

Praktisk:

 • Dette er et fleksibelt eventyr, hvilket betyder at der ikke er nogen fast plan for dit eventyr. Det kedelige er klaret for dig, herunder transport og reserverede overnatninger, og det sjove har vi selvfølgelig overladt til dig!
 • Der er ikke inkluderet nogle overnatninger i de fleksible eventyr, da vi gerne vil have at du har muligheden for at forme det præcis som du har lyst, men vi har reserveret en seng til dig alle de nye steder du ankommer, for at sikre dig den bedste tur.
 • New Zealand består primært af 2 øer; Nord-øen og Syd-øen. Vores eventyr til New Zealand beskæftiger sig derfor primært med enten ture til Nord-øen, Syd-øen eller begge!
 • Er du i tvivl om et eventyrs indhold – så skriv til os for den detaljerede tur-beskrivelse.
Rejseinformation - The South Island

Højdepunkter på Syd-øen!

Dit fleksible eventyr tager dig til de bedste hotspot´s, og du har uendelige muligheder for de fedeste oplevelser, hvor mange af dem er gratis! Du kan på Syd-øen eksempelvis opleve:

 • Besøg den berømte Marlborough wine region! Smag på den eftertragtede New Zealandske Sauvignon Blanc (Hvis du ikke er til vin er det også ok).
 • Gå på opdagelse i den spektakulære Abel Tasman National Park! Tag en vandretur langs kysten, eller hop i en kayak og udforsk dette vidunderlige område til vands!
 • Spot vilde sæler ved Cape Foulwind! Dette tilholdsstedet for en koloni af vilde sæler der befinder sig her året rundt – én ting er at se sæler – en anden ting er at se sæler i New Zealands vilde natur.
 • Punakaiki Pancake Rocks! Som navnet antyder har havet her skåret sig ind i klipperne så det ligner en masse pandekager stablet! Og ja der er her mulighed for at smage verdens bedste pandekager (Synes vi ihvertfald)!
 • Franz Josef Glacier! Ingen tur til New Zealand uden at besøge en old-gammel gletscher! Her har du muligheden for at tage vandreture mellem de mange forskellige is-formationer, eller selv at booke en tur op på gletscheren med helicopter, et såkaldt “Heli Glacier Hike” – vi gjorde det, og det var alle pengene værd!
 • Mount Aspiring National Park – Lake Matheson! New Zealands mest fotograferede sø! Søen der er kendt for at være helt spejlblank og derved udgøre det perfekte billede af genskæret med bjerge i baggrunden er et bestemt must-see!
 • Jet Boating i Mount Aspiring National Park! Er af New Zealands specielle aktiviteter består af at suse rundt på smalle floder, kun centimeter fra klipperne og gang på gang få et sus i maven fordi man er overbevist om at “Nu går det galt!”
 • Fiordland National Park – Milford Sound! Ofte beskrevet som verdens 8. vidunder er det ikke svært at se hvorfor dette er et must-see i New Zealand! Vi ville gerne forklare hvordan det er – men en google-søgning på “Milford Sound” vil give meget mere!
 • The ‘adventure capital of the world’ – Queenstown! Queenstown har det hele. Adrenalin, verdens bedste burgere, natteliv, smuk natur – you name it, Queenstown has it!
 • Bungyjumping! Hop fra enten 40 meter og dyp hovedet i en gletscher-flod, tag det helt store hop fra 142 meter (Det er en oplevelse vi aldrig glemmer!) eller måske den enorme Canyon Swing du formegentlig har set på de sociale medier? Dette er nogle af de vildeste og fedeste minder du kan komme i nærheden af – dont miss out!
 • Skydiving! Du ved hvad det er! Det handler bare om at tage mod til sig og bestille turen så der ikke er nogen vej tilbage! Du vil aldrig fortryde det – det er et fantastisk minde for livet!
 • Zipline-ture ude i den rå natur! Den perfekte blanding af sjov og smuk natur!
 • Nok et af verdens flotteste pubcrawls! Midt i dette paradis er der et utal af fede barer med livemusic og dansegulv!
 • Verdens bedste burgere – Ferg Burgers! Det er ikke noget vi bare siger – look it up! Disse burgere er udnævnt til at være verdens bedste burgere – hvilket også kan ses ved at der konstant er kø til burgershoppen, hvad enten du kommer kl. 3 om eftermiddagen eller kl. 3 om natten (De har døgnåbent)!
 • Aoraki/Mt Cook! Du skal selvfølgelig ikke snydes for New Zealands højeste bjerg! Hop evt. med på en stargazing tur og få taget pusten fra dig af den smukke stjernehimmel dette magiske sted.
 • Lake Tekapo! Kendt for sit turkise vand og den historiske kirke, er dette er perfekt sted til nogle gode billeder!
 • River rafting på en kategori 5 flod! Muligheden byder sig her for at opleve en vaske-ægte adrenalinfyldt tur ned ad en brusende kategori 5 flod (kategorierne går fra 1-5, hvor 5 er vildest) – som altid er dette et minde for livet du kun kan få her på den anden side af jorden!
 • Christchurch! Tid til kultur og historie i den største by på Syd-øen!
 • Hanmer Springs! Slap af i det termiske varme pools, mens du prøver at suge alle indtrykkene til dig fra de omkringliggende bjerge.
 • Kaikoura! Her har du muligheden for at komme på hvalsafari! Desuden er der rig mulighed for at spotte delfiner og sæler!
 • Invercargill/ Stewart Island! Det sydligste af New Zealand byder på noget af det flotteste natur, fisketure, kajature og flotte vandreruter!
Det praktiske - hvad er inkluderet?

En lokal driver/tour-leader! 

Du vil på hele ruten have tilknyttet en tour-leader der vil komme med sjov kommentering undervejs og fortælle om New Zealands kultur og historie. Din tour-leader vil med garanti løfte din rejse til et højere niveau, med sin store viden, sin hjælp til booking af aktiviteter og aktiviteter og sjove kommentering undervejs!

Transport

 • Du har et buspas inkluderet på New Zealands nok største bus-netværk for rejsende! Buspasset er gældende et helt år fra første rejsedag! (Gælder på den bookede rute).

Aktiviteter

Der er en masse aktiviteter du kan opleve i New Zealand helt gratis! Har du spørgsmål til aktiviteterne er du mere end velkommen til at sende os en besked!

Hvad er ikke inkluderet?

Overnatninger

Da dette er et fleksibelt eventyr er der ikke inkluderet nogen overnatninger hjemmefra. Vi har dog reserveret en overnatning til dig hvert sted bussen stopper!

Færge

Færge til/fra Stewart Island er ikke inkluderet.

Flybilletter & evt. transfer

Flybilletter er ikke inkluderet i denne pakke, da vi har erfaret at de fleste kombinerer denne destination med andre. Kontakt os med jeres tanker, om det så kun skal være en enkelt destination eller kombineret med andre destinationer, står vi i alle tilfælde klar til at hjælpe.

Rejseforsikring

Rejseforsikring er et absolut must når man drager ud på eventyr, også selvom det er et “Iskolde Mojitos på stranden”-eventyr. Man ved aldrig hvornår uheldet er ude.

Hos Trinusrejser har vi gode erfaringer med Gouda Rejseforsikring, hvor man nemt og hurtigt kan beregne prisen på en evt. rejseforsikring her.

Lommepenge

Vaccinationer

Evt. Visum

Praktisk information
 • Bus-netværket her på Syd-øen går i et “loop” så du kan stige på og stige af alle steder.
 • *Rejseplanen kan blive ændret grundet kulturelle eller vejrmæssige forhold.
 • Prisen tager udgangspunkt i at man bor på dorms.
 • Aktiviteter i New Zealand kræver generelt en normal fysisk form.
 • Har du nogle fysiske/ medicinske/ kostmæssige forhold, skal dette oplyses på tidspunktet for booking.
Nice to have (Ekstra muligheder)

En fast rejseplan med en fast gruppe

Kunne du tænke dig at opleve dette spektakulære land med nye venner fra hele verden, og have styr på alt hjemmefra, herunder transport, overnatninger, aktiviteter og mange måltider? Så tag et kig på et af de mange gruppe-eventyr!

Aktiviteter undervejs

Der er som udgangspunkt ikke inkluderet nogle aktiviteter i dette eventyr, dog er mange oplevelser gratis. Du har undervejs selvfølgelig muligheden for at forme dit eventyr og tilføje præcis det du har lyst til!

MULIGHEDERNE ER UENDELIGE 

Denne pakke kan sammensættes med nogle af vores andre pakker/ destinationer! Kan du nøjes med New Zealand eller vil du også et smut til Asien, Fiji eller Australien? Send os en besked enten på mail eller i live-chatten og fortæl os om dine drømme – eller prøv vores sjove “Pak din rejse”! Vi glæder os til at høre fra dig!

Kort

Kort for de forskellige buspas. Fra venstre: Det fleksible eventyr, Det fleksible eventyr – short

Buspas

Det fleksible eventyr, Det fleksible eventyr – short