F
A
Q

Generelt

Få svar på de mest stillede spørgsmål til bla. rejsetyper, flybooking og andre spørgsmål du har før du rejser.

Hvad er et fuldendt eventyr?

Vi er super stolte af vores fuldendte eventyr! Vi mener at det er den helt perfekte blanding der kombinerer fordelene ved at tage afsted på egen hånd og stå for alt det praktiske selv; og gruppeture. Her får man det bedste fra de 2 typer! 

  1. Alt det praktiske er klaret hjemmefra (Overnatninger og transport) og man ved man ikke går glip af noget, da aktiviteter også er inkluderet. Det giver roen til at nyde sit eventyr til fulde uden at skulle stresse over hvordan man lige gør imorgen. 
  2. Man beholder alt fleksibilitet og frihed! Man kan til enhver tid blive et givent sted, hvis man har lyst til det! Elsker du fx. lige Siem Reap i Cambodja? Så bliver du bare så længe du har lyst! 
  3. Man får venner fra hele verden, da man som regel vil følges med mange rejsende! 

I vores fuldendte eventyr har vi inkluderet: 

  • Alt transport (gælder i et helt år fra første rejsedag = kæmpe fleksibilitet!)
  • Alle nødvendige overnatninger. Dvs. at vi har inkluderet alle overnatninger der er nødvendige for at gennemføre eventyret! (Hvis i vælger at blive et sted i kan lide længere end der er inkluderet, er de ekstra overnatninger ikke inkluderet). 
  • Nogle eller alle måltider, her ment at antallet af inkluderede måltider varierer meget fra tur til tur. Dog koster mad i fx. Asien ikke det store! Skriv til os hvis i har spørgsmål til antal måltider inkluderet! 
  • Alle aktiviteter! Vi har inkluderet alle de aktiviteter vi mener i ikke må gå glip af! I har selvfølgelig stadig muligheden for selv at finde aktiviteter i vil prøve.
Hvad er et fleksibelt eventyr?

Det fleksible eventyr er en variant af det fuldendte eventyr. Idéen egentlig er den samme; at have styr på det praktiske hjemmefra, men stadig have friheden til at forme sit helte eget eventyr. Forskellen ligger primært i at der her ikke er inkluderet nogle overnatninger og en del færre aktiviteter. Transporten er præcis den samme som i de fuldendte eventyr. 

Her er muligheden for at danne nye venskaber også perfekt, da du som regel vil have lidt samme plan som andre rejsende (Og den kan jo ændres undervejs!). 

Det vil altså sige at du her har et godt udgangspunkt for din rejse, men ikke styr på lige så meget hjemmefra som du har i et fuldendt eventyr. 

Det fleksible eventyr varierer lidt alt efter destination:

Asien/ New Zealand

Forskellen fra det fuldendte eventyr er her, at der ikke er inkluderet nogle overnatninger hjemmefra (Vi har dog reserveret dem for dig!), og at der er en del færre aktiviteter inkluderet. Transporten er præcis den samme som i de fuldendte eventyr. 

Australien

De fleksible eventyr i Australien varierer lidt. Med det mener vi at nogle fleksible eventyr har en del overnatninger inkluderet og andre ikke har. Dette er tilfældet, da det kommer an på hvor mange overnatninger der er inkluderet i de aktiviteter vi har inkluderet i pakkerne. 

Hvad er et gruppe-eventyr?

Vores gruppe-eventyr er faste gruppeture der følger den “klassiske model” af en gruppetur. Det vil sige at man her bliver samlet op i lufthavnen og herfra vil være sammen med sin rejseleder og rejsegruppe helt til slutningen af ens eventyr på den pågældende destination! 

Du har her en fast plan, hvor du følger den samme gruppe og gruppeleder fra start til slut!

Nogle foretrækker også denne rejsetype da man her som udgangspunkt ikke behøver tage stilling til noget praktisk, da der er styr på ALT hjemmefra!

Hvad betyder det når et eventyr er ALL IN?

Når et eventyr er “ALL IN” betyder det at du får alle de vildeste versioner af de aktiviteter vi har inkluderet. Det vil eksempelvis sige at hvis der er flere muligheder for river-rafting: 

  • 1/2 dag på en stille flod
  • 1/2 dag på en vild flod 
  • 1 hel dag på en vild flod

Så er det en hel dag på en vild flod der er inkluderet.

Når man rejser er det sidste man bør spare på sine oplevelser da det er her nogle af dine bedste minder opstår! Derfor har vi lavet “ALL IN” versionerne!

*Hvis der er aktiviteter du tænker at du egentlig gerne vil have en mindre version af – så skriv til os og så finder vi selvfølgelig en løsning!

Visum og vaccinationer

Visum

Alt efter hvilket land du skal rejse til, gælder forskellige regler vedr. visum. Klik ind på Udenrigsministeriets hjemmeside HER, og brug boksen i højre side til at se visumreglerne for det/de lande du planlægger at rejse til. 

Vaccinationer

Ligesom visum, varierer det hvilke vaccinationer der er anbefalet, alt efter hvilket/hvilke lande man skal til. Undersøg hvilke vacciner der anbefales hos Danske Lægers Vaccinations Service HER. Kontakt din læge og fortæl om dine planer, og få her den bedste vejledning. Husk desuden at du kan få tilskud til dine vaccinationer fra Sygesikring Danmark!

Hvad er et overnatningsklippekort?

Et overnatningsklippekort giver dig et givent antal overnatninger på givne hostels. Du har ikke fastlagt dig på givne hostels eller datoer i forvejen, men har fået en betydeligt mængderabat. 

Det vil sige at du undervejs på rejsen kan bruge overnatningerne som du vil. Der kan i nogle tilfælde være en begrænsning på antal nætter man kan blive på det samme hostel; dette vil være oplyst på det enkelte eventyr. 

Er flybilletter inkluderet i prisen?

Flybilletter er ikke inkluderet i vores priser, da vi gerne vil skræddersy hvert enkelt eventyr til lige netop dig. Vi har her erfaret at de fleste kombinerer flere eventyr til et stort, hvilket gør at man ikke kan sige på forhånd hvordan flybilletter ser ud. 

Vi vil dog meget gerne hjælpe dig med din flybillet, så du får det hele løst i en enkelt pakke og ikke behøver tænker på andet end at glæde dig til dit livs eventyr. 

Kan rejserne kombineres?

Hellere end gerne!

De fleste vælger faktisk at kombinere flere rejser, til et stort eventyr. Du kan altid skrive til os med dine drømme til hvor du godt kunne tænke dig at tage hen, hvad du gerne vil opleve og hvor lang tid du vil være væk! 

Vores smarte “Pak Din Rejse” funktion har vi lavet lige netop for at gøre det super enkelt og sjovt at bygge sin rejse, lige som man vil have den. 

Send os dine drømme og så gør vi alt vi kan for at få dem til at gå i opfyldelse!

På eventyr alene, med en ven, eller kæreste?

Vores rejser passer til alle, ligemeget om de rejser alene, med en ven/venner eller en kæreste eller noget helt fjerde! 

Vores forskellige slags eventyr vil alle have sikret dig nye venner og bekendtskaber inden du for set dig om! Det gælder bare om at komme afsted!

Er der noget du føler dig usikker på – så sidder vi klar til at svare på dit spørgsmål!

Vi er en større gruppe - er der noget specielt vi skal være opmærksomme på?

Hvis i er en større gruppe der er ved at planlægge et eventyr, så skriv til os, og så hjælper vi med at sammensætte det helt perfekte eventyr for jer. 

Hvad betyder ´Åbne Datoer´?

Du har som regel muligheden for at bestille dele af, eller hele dit eventyr med “Åbne datoer”. Dette betyder at du booker en given aktivitet eller overnatning hjemmefra, uden at have fastlagt dig på en dato. Det er frihed og sikkerhed i ét! 

Har du en voucher med åben dato, anbefales det at kontakte leverandøren af den givne aktivitet/overnatning etc. ca. 7 dage i forvejen, for at være sikker på at der er plads. 

Ofte er det muligt at vente med at bekræfte voucheren til et par dage før, men vi anbefaler altid at være ude i god tid, eller ihvertfald kontakte leverandøren og spørge om deres normale procedure. 

FIK DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL?

KONTAKT TRINUS REJSER

Tag på dit livs eventyr med os – Vi er klar på at skræddersy en rejse du aldrig glemmer.

[caldera_form id=”CF5b5ffe2408479″]

+45 20 68 04 45
info@TrinusRejser.dk

Medlem af rejsegarantifonden nr. 2946

Træk vejret under vand og DYK med skildpadder

Oplev en helt anden verden, når du lader dig synke ned under overfladen og tager din første vejrtrækning under vand! Mød spændende dyrearter, og betragt deres farverige og rå verden. Foretrækker du en snorkel fremfor en BCD, så er der også rig mulighed for snorkling på destinationerne herunder.

Oplev den fantastiske verden under vand

Vores digitale rejseguide giver dig  mulighed for at opleve havets dyreliv forskellige steder i verden - på samme rejse.

Pak Din Rejse