Hos Trinusrejser, er top-prioriteten vores rejsendes velvære. Dette gælder selvfølgelig på rejserne, såvel som efter hjemkomsten. Derfor er vi nu gået sammen med Gokvote2.dk for at hjælpe jer videre på jeres drømmestudie, efter i er kommet hjem fra jeres drømmerejse.

Rejs dig ind på dit drømmestudie!

Vi ved at det kan være svært at beslutte hvilket studie man vil bruge de næste par år af sit liv på. Ikke nok med dét, kan det være endnu sværere hvis det viser sig at karaktersnittet fra gymnasiet ikke helt rækker til netop det studie man drømmer om.

Løsningen på den hårknude er kvote 2 ansøgningen. For at sikre at man har det bedste udgangspunkt, og derved størst mulighed for at komme ind på sit drømmestudie, har Gokvote2.dk specialiseret sig i at lave de bedste kvote 2 ansøgninger.

De gør det faktisk så godt at de har en succesrate på ca. 88%, og tilbyder en tilfredshedsgaranti. Desuden er det professionelle skribenter der skræddersyer din ansøgning, så man altid er i gode hænder.

gå Til Gokvote2.dk

“Rejs dig ind på dit drømmestudie” – hvad i alverden mener vi?

Rejser udfordrer, udvikler og modner mennesker. Vi er (overraskende nok) overbeviste om at rejser er noget af det bedste vi mennesker kan bruge vores tid på. At se verden og livet på den anden side af jorden, og derved ændre synet på netop den tilværelse vi kalder dagligdagen. 

Du udvikler dig som person og menneske når du rejser. Det ved vi; og det ved dem der læser kvote 2 ansøgningerne også. Derfor er du i drømmesituationen at du kan tage ud på dit livs rejse og opleve verden, samtidig med at du forbedrer dine chancer for at komme ind på dit drømmestudie. 

 

Såå… Hvad venter du på?

Verden venter! Dit livs eventyr er lige derude! AFSTED AFSTED AFSTED!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *